Gehwol 
mot känslig hud

Gehwol med Sensitive 20 ml 

GEHWOL med Sensitive är en vårdande creme som är speciellt framtagen för torra och känsliga hudtyper. När den används dagligen, lindrar cremen typiska symptom på känslig hud såsom klåda eller brännande känsla, minskar rodnad och återställer hudens naturliga mikroflora. Cremens naturliga ingredienser förhindrar att bakterier, svampar och allergener tränger ner i djupare hudlager, och ger ett effektivt skydd mot infektioner.
Förutom att ha en mild formula tillför cremen rikligt med ceramider och mandelolja till huden på fötter och ben. På detta sätt stabiliseras hudens naturliga skyddsbarriär samtidigt som cremen verkar fuktgivande. 

Gehwol mot torr och sprucken hud 

Gehwol med 
Schrundensalbe, 75 ml 

Gehwol med Schrundensalbe är en fet, vårdande fotcreme för spruckna, torra och hårda fötter med svår hornhud. Genom regelbunden användning återfår huden sin naturliga elasticitet och motståndskraft. Gehwol med Schrundensalbe innehåller en verksam kombination av naturliga eteriska oljor, den vårdande hudvitaminen Panthenol och det inflammationshämmande komomillextraktet Bisabolol i en bas av medicinsk specialtvål och speciellt utvalda hudvänliga fetter.
Gehwol med Schrundensalbe är dermatologiskt testad och kan även användas av diabetiker.

Yavatop 
mot Svamp

Yavatop droppar, 20 ml
 
Yavatop droppar skyddar effektivt mot svampinfektioner och vårdar hud och naglar vid behandling av envis fot- och nagelsvamp. Lösningen tränger snabbt ner i de minsta porerna. En kombination av antibakteriella och antimykotiska substanser skyddar effektivt hud och naglar mot svamp. Lösningen främjar den sunda nageltillväxten. Det finns inga kända bieffekter.

Fukta hela nageln 2-3 gånger dagligen och låt torka. Om man har konstnaglar, skall man efter varje kontakt med vatten droppa lite lösning i nagelbandet. 

Ekodes 
mot svamp 

EKODES Fotspray kan användas utan begränsning. Använd gärna flera gånger per dag.
 
-Applicera innan, under och efter behandling.

-Spraya skor innan och efter användning för att minska korskontamination

-Vid öppna sår eller torrsprickor bör EKODES sprayas rikligt på kompress för att sedan läggas på behandlat område. Detta säkerställer att bakterier och biofilm elimineras och läkning påskyndas. 

Boka duo-behandling

Ta med dig det käraste du har - make, maka, sambo, vän, eller varför inte boka egentid med förälder. Under tiden du får fotvård, njuter ditt sällskap av en härlig stund i massagestolen. Passa på att boka tid för fotvård för er båda, när ni kommer härifrån är ni mjuka i kroppen, fötterna är som nya och ni är redo för kommande äventyr!

Boka Tid